Skip to main content

FC Helsingør spillede fredag aften deres sidste hjemmekamp i år og kunne med en sejr for alvor lægge afstand til den nederste halvdel af tabellen.

De nordjyske gæster fra Vendsyssel FF satte sig hurtigt på boldbesiddelsen, men ingen af holdene formåede at spille sig frem til de helt store chancer.

Det var først kort før pausen, at kuglen var tæt på at gå i kassen.
Efter lidt klumpspil i feltet dumpede den ned for fødderne af FC Helsingørs Alexander Lyng, der afsluttede lige på Vendsyssel-keeper Marcus Bundgaard, som flot reddede til hjørnespark.
Gæsterne ville dog også lege med, og kort efter var man tæt på at snuppe føringen efter et fint
hovedstødsforsøg, men overliggeren var i vejen.

Dermed var pausestillingen 0-0.

Det var hjemmeholdet tæt på at ændre efter 55 minutter, da Nicolai Geertsen kom højest på et hjørnespark og headede den mod kassen. Vendsyssel-forsvaret formåede dog at afvise.
Spillet bølgede herefter frem og tilbage, og de store chancer fortsatte med at udeblive.

Efter 77 minutter var Vendsyssel dog tæt på, da Parfait Bizoza modtog kuglen på kanten af feltet og afsluttede lige over kassen.
Vendsyssel fortsatte herefter med at se farlige ud, og kort før tid var man tæt på at snuppe sejren, da Tobias Anker kom først på et farlig frispark og sendte et hovedstødsforsøg lige forbi kassen.

Der var dog ingen af mandskaberne, der formåede at komme på tavlen, og det endte dermed som det startede – 0-0.

Nu venter to udebanekampe, først Hvidovre på lørdag og senere Fredericia, før holdet kan gå på vinterpause – forhåbentlig forsat i Top-6.