Skip to main content

FC Helsingør tog i dag turen til København, hvor NordicBet Ligaens mest scorende hold, Hvidovre IF ventede på Pro Ventilation Arena.

Og der var lagt op til en fight fra start. For allerede i kampens første minut kom Liam Jordan frem til en afslutning med højrebenet, men en parade fra Hvidovre keeperen sendte bolden ud til hjørnespark. Det stod Nicklas Mouritsen for og han lagde bolden lige ind i panden på Sterling Yatéké. Desværre diskede keeperen igen op med en god redning. Få sekunder senere var det så igen Liam Jordan på bolden. Et frækt træk bag om støttebenet gav plads nok på kanten af feltet til at affyre et knaldhårdt spark, denne gang med venstrebenet. Hvidovre keeperen kunne ikke gøre andet, end at se bolden flyve ind tæt ved målhjørnet. En fantastisk scoring og en fantastisk start for FC Helsingør.

Herefter fulgte en intens 1. halvleg i højt tempo. Hvidovre var mest på bolden, men blev ikke rigtig farlige. Et enkelt indlæg efter en halv times spil havde potentiale, men heldigvis for Helsingør manglede der en Hvidovre mand ved bagerste stolpe.

Holdende gik derfor til pause ved stillingen 1-0 til FC Helsingør.

2. halvleg var lige så intens og jo mere uret tikkede, desto tættere kom Hvidovre også på en udligning. Efter 65 minutter appellerede Hvidovrespillerne for straffespark, men dommerens fløjte forblev stille. Presset intensiverede og få minutter før tid ender det faktisk også med, at Hvidovre får kæmpet bolden over stregen og i mål. Men til stor jubel for FC Helsingør og deres medrejsende fans fløjtede dommeren offside og målet var derfor ugyldigt.

Begge hold fightede til slutfløjtet, men det var altså FC Helsingør, der i sidste ende kendte deres besøgstid og fik holdt målscorende fra Hvidovre fra fadet.

En fortjent 1-0 sejr til FC Helsingør, som nu rykker tre pladser op i tabellen.