Skip to main content

FC Helsingør forsætter forberedelserne frem mod debuten i Alka Superligaen, og i dag kom endnu en forstærkning på plads. Centerforsvareren Søren Henriksen skifter fra Vendsyssel FF til FC Helsingør på en fri transfer, og har underskrevet en toårig kontrakt.

Den 25-årige forsvarsspiller har spillet over 120 kampe i NordicBet Ligaen, først for HB Køge og har senest været en profil i Vendsyssel FF, hvor han har spillet halvandet år.


Cheftræner Christian Lønstrup er glad for tilføjelsen til truppen.
– Det er en ønskespiller som vi har kigget på et stykke tid. Søren er en hurtig og fysisk stærk forsvarsspiller, og kommer herop fordi han har ambitioner om at spille på højeste niveau, og er en spiller man ikke behøver holde en masse motivationstaler for. Han har nogle gode spidskompetencer og vi er sikre på, at vi kan udvikle ham yderligere.

Det er med et stort smil at Søren Henriksen sætter sig til kontraktbordet i Helsingør.

– Jeg har selvfølgelig haft en drøm om at spille Superliga, så da Helsingør meldte sig på banen, var jeg egentlig ikke i tvivl. Jeg er en spiller der godt kan lide at spille bolden frem, og FC Helsingør spiller god fodbold, som jeg tror passer rigtig godt til mig. Det er den slags fodbold jeg gerne vil spille, så jeg er sikker på, at det bliver et godt match, og jeg er sikker på, at jeg er klar til at tage det skridt op i min karriere.
Og så er jeg jo fra Sjælland oprindeligt, og har stadig lejlighed herovre, så det er dejligt at komme ”hjem”.

Søren Henriksen fik oprindeligt sin fodboldopdragelse i FC Nordsjællands ungdomsafdeling, og kan udover midterforsvaret også bruge sine fine evner med fødderne på højre back.