Skip to main content

Her til aften tog FC Helsingør i mod Jammerbugt FC, som mødtes i sidste runde i grundspillet. En god start på første halvleg for Helsingoranerne, som lægger et højt pres på Jammerbugt holdet. 7 minutter inde i kampen fik Kristoffer Munksgaard spillet Tonni Adamsen fri, som sparker bolden ind i korte målhjørne. 1-0 til FCH.

25 minutter inde i kampen, er det Phillip Rejnhold som erobrer bolden på Jammerbugts banehalvdel og ligger et indlæg til Kristoffer Munksgaard som får sidste berøring på bolden inden den ender i nettet. 2-0 til FCH.

Anden halvleg fortsætter FCH holdet med at bygge på deres momentum. Det er Tonni Adamsen som opsnapper bolden på midten og driver bolden frem, hvor han ude foran målfeltet laver en flot dribling forbi Jammerbugt forsvaret og sparker bolden ned i korteste målhjørne. 3-0 til FCH.
Jammerbugt får herefter sat sig godt på kampen, og kommer til flere chancer. Dog holder Sebastian Mielitz igen buret rent for fjerde kamp i streg.

Helsingoranerne vinder 3-0 på Helsingør stadion i grundspillets sidste runde og de slutter dermed grundspillet af på førstepladsen.

Næste kamp er en reserveholdskamp ude mod Fremad Amager den 22. marts kl. 13.00

Fotos: Andreas Birkebæk