Skip to main content

Det er med stor glæde, at vi i FC Helsingør kan offentliggøre Aakanden GF fra Gentofte, som officiel samarbejdsklub til FCH Talent Akademi – og partner på vores ATK+ Center i Fredensborg for U10-12 drenge.

Aakanden GF er kendt for deres flotte og dygtige arbejde på børnefodbolden – de har gennem tiden sendt en del spillere til større licensklubber inde i og omkring København – også til FCH, hvor vi sammen p.t. har følgende spillere på FCH Talent Akademi:

1. Frederik Juul 2007 – FCH U15

2. Nicholas Noach 2008 – FCH U14

3. Oliver Falk 2008 – FCH U14

4. William Falk 2008 – FCH U14

5. August Jacobsen 2009 – FCH U13

6. Joshua Terp Nicklin 2009 – FCH U13

Ovenstående vidner om et flot stykke arbejde fra Aakanden GF’s dygtige trænere. Derfor har vi som klubber – gemmen snakke og forløb, fundet frem til, at vi har en god kemi og hviler på flere fælles værdier – derfor var et mere formelt samarbejde et naturligt næste skridt.

Samtidig er vi i FCH stolte over, at Aakanden GF fra det nordlige København har valgt at indgå i et samarbejde med vores “lille” spændende projekt heroppe i FC Helsingør, udtaler Børne- & Ungdomsudviklingstræner i FCH – Rene Lybek Hansen.

Rene Møllegaard fra Aakanden GF siger om samarbejdet:

“I Aakanden GF lægger vi vægt på, at kammeratskab og den fodboldmæssige udvikling skal gå hånd i hånd og vi bestræber os på at give vores unge spillere en god fodboldmæssig baggrund og oplevelser med fodbolden. Vi synes der er et godt sammenfald med de værdier, vi lægger vægt på omkring det hele menneske og FC Helsingørs tilgang til at udvikle dygtige fodboldspillere samtidigt med, at vores unge spillere får livskundskaber med i bagagen.

Vi er glade for at tage hul på dette samarbejde med FC Helsingør og ser det som et naturligt skridt i vores udvikling fremadrettet at kunne give de største talenter i vores børnemiljø en chance for at udvikle sig på den øverste talenthylde ungdomsmæssigt i Danmark, når spillerne har lysten og er klar til det”.

Følg Aakanden GF her: www.aakandengf.dk