Skip to main content

FCH bragte forsvarsspiller Mikkel Knudsen til klubben tidligere i august, som i går rejste tilbage til hans gamle hjemmebane på Monjasa Park og spillede hele 90 minutter.
I dag snakkede vi med Mikkel om hans tanker og refleksion på kampen i går.

Hvordan føles det at vende tilbage til din gamle klub FC Fredericia?

Det er altid specielt, når man skal møde sine gamle holdkammerater. Nu var det ikke så lang tid siden jeg skiftede, så det føles fedt. Det var en fed kamp og dejligt at se og hilse på de andre drenge igen, og så er det altid rart at tage derfra med håneretten. Der var mange folk på lægterne og god stemning, og heldigvis fik vi lukket lidt ned for deres indvielsesfest og fik lagt lidt låg på at det kunne blive helt euforisk for dem. Så det var dejligt og en vigtig sejr.

Hvordan så du holdets præstation i går og hvad blev der sagt i omklædningsrummet i pausen?
Helt generelt synes jeg at det var en god præstation, en lige kamp. De kommer bedst fra start, og de får sat sig på kampen og har initiativet, men det er også en del af vores taktik, at vi vil stå lidt længere tilbage på banen, men de får for meget tid på bolden til at spille bolden for meget rundt, til at vi rigtig kan lukke ned for dem. Jeg synes at de brænder nogen store chancer, det gør vi også selv i første halvleg. Så vi var enlig glade for at gå til pausen med 0-0, og får snakket om at vi ikke skal blive for negative og ikke tænke for meget over deres store chancer, så dér kunne vi starte fra nul i anden halvleg og gå ud og sætte os lidt mere på tingene, gøre tingene på vores måde og få tippet momentumet over til os og det synes jeg vi lykkedes rigtig godt med. Vi har kvalitet i de afgørende situationer som gør at vi laver 4 mål og mål ændrer fodboldkampe. Da vi kommer på 1-1 og efter 1-2, så kan vi godt mærke på Fredericia at de falder sammen. Hvis man ser på hele kampen, synes jeg at det var en god præstation, en topkamp og meget lige kamp hvor vi får vendt momentum over på vores side.

Hvordan var det at vinde mod din gamle klub?
Det var fantastisk. Det er altid dejligt at få håneretten og især når det er en direkte modstander i toppen lige nu, så det er dejligt at få lagt 3 points afstand til dem.

Kunne du mærke nervøsiteten?
Jeg synes ikke jeg kunne mærke den. Det kom mere når jeg var lidt yngre, at man godt kunne lade det gå en lidt på, men nu har jeg prøvet det et par gange da jeg skiftede fra Fredericia til Viborg, skulle jeg også møde mine gamle holdkammerater, så jeg synes jeg har fundet en god balancegang, af at man ikke skal tænke for meget over, at det er en speciel kamp eller at møde sine gamle holdkammerater, men man bare skal slippe sig selv løs og tage det som alle andre kampe og det synes jeg lykkedes godt.

Hvad er dine forventninger for holdets sæson?
Vores forventninger er, at vi skal spille med i toppen så lang tid som overhovedet muligt. Nu har vi jo øget folks- og vores omgivelses forventninger med den start vi har fået, men vi er stadig meget ydmyg omkring det og beholder begge ben på jorden og tager en ting ad gangen. Der er stadig 24 kampe tilbage af sæsonen, så det er en lang sæson, men vi vil helt klart jagte en topplacering så lang tid som overhovedet muligt og det er også vores ambition og det vi træner for hver dag.

FC Helsingør vandt gårsdagens topkamp mod FC Fredericia og sidder nu alene på toppen af NordicBet Ligaen.

Næste kamp tager vi imod OB i Sydbank Pokalen d. 21. september kl. 17.45 på Helsingør stadion.