Skip to main content

FC Helsingør er tilbage på træningsbanen, og i løbet af vinterpausen har vi måttet sige farvel til følgende tre spillere.

Jakob Johansson

Johansson kom til klubben tilbage i oktober, efter hans samarbejde med Fremad Amager ophørte. Han nåede på sine tre måneder i Helsingør at spille syv kampe og score to mål, som blandt andet sikrede os et vigtigt point i Aalborg på et flot frisparksmål. Da kontrakten med FC Helsingør kun løb til udgangen af 2023, søger han nu nye græsgange. Vi takker ham for tiden i Helsingør og ønsker ham al held og lykke i sin videre karriere.

Hektor Eusebius Höjbjerre-Thomsen

Hektor Eusebius kom, ligesom Jakob Johansson, også til Helsingør fra Fremad Amager, hvor han i sommerens transfervindue skrev under på en etårig kontrakt med klubben. Efter korte indhop i starten af sæsonen og fuldtid i pokalsejren over Dragør BK løb han desværre ind i sygdom, som har holdt ham væk fra træningsbanen i en lang periode. Dermed blev opholdet i Helsingør ikke som forventet, og parterne er derfor nu blevet enige om at stoppe samarbejdet. Nu har Hektor mulighed for at fokusere på at komme tilbage til fodbolden i eget tempo, og vi ønsker ham alt det bedste.

Mathias Bill

19-årige Mathias Bill blev sidste år tilbudt en seniorkontrakt efter flotte præstationer på klubbens ungdomshold, og han har siden været omkring førsteholdstruppen.
I indeværende sæson har han spillet to kampe i pokalturneringen og har fået to indhop i NordicBet Ligaen. I sin første kamp fik han endda pyntet på resultatet i et 3-1 nederlag i Horsens, da han scorede sit første ligamål på seniorniveau efter blot få minutter på banen.
FC Helsingør og Mathias Bill er nu blevet enige om at stoppe samarbejdet ved årsskiftet, hvilket giver Mathias mulighed for at søge nye udfordringer andre steder og fortsætte sin positive udvikling.
Det er altid rart at kunne sende vores unge spillere godt videre med masser af erfaring. Vi ønsker Mathias Bill held og lykke og ser frem til at se ham lykkes fremadrettet.