Skip to main content

Erik Andersson skifter til FC Helsingør

Den 26-årige svensker kommer til Helsingør fra GIF Sundsvall, hvor han de sidste tre år har været instrumental for holdets flotte præstationer. Tiden i Sundsvall bød blandt andet på en oprykning til landets bedste række, inden holdet desværre måtte en tur tilbage i SuperEttan i 2023.
Midtbanegeneralen var i sidste sæson involveret i 15 af klubbens 37 mål, hvoraf han selv havde sidste fod på fire gange.

Cheftræner Àlvaro Santos ser også positivt på tilkomsten af Andersson og forventer, at han kan styrke truppen med det samme –

“Vi har brug for konkurrence på pladserne, og her vil Erik helt sikkert hjælpe os med at forbedre holdet. Han er god på standardsituationer, dygtig med bolden, og så har han overblikket til at kunne gøre sine medspillere gode. Derudover har han længe spillet på et højt niveau i Sverige, så han kommer til at styrke truppen fra start.“

Erik Andersson har skrevet under på en kontrakt, der løber indtil den 30/6-2026.

Andersson har indtil videre tilbragt hele sin karriere i det svenske, så skiftet til Helsingør bliver dermed hans første udenlandsophold.
Vi glæder os til at tage imod ham og se ham bidrage med sine kvaliteter i Helsingør-trøjen!