Skip to main content

Det er med stolthed i stemmen, at vi nu kan annoncere, at ungdomstalentet Robert Marcus i dag har skrevet under på sin første professionelle kontrakt. 

FC Helsingør og Robert Marcus er blevet enige om en kontrakt, som løber frem til den 30 juni. 2024,

Om kontraktunderskrivelsen udtaler direktør Janus Kyhl:

“Denne her kontrakt glæder mig meget.  Vi ser Robert som en fremtidens mand i FC Helsingør, og han har imponeret vores trænerteam med sin store vilje og træningsiver og ikke mindst sine fine kvaliteter. Det er altid glædeligt, når vi kan signe en akademispiller, og i Roberts tilfælde får han en kontrakt, der rækker ind i seniortiden. Vi har et fantastisk akademi i FC Helsingør og vi ser nu resultatet af det hårde arbejde, der foregår.”

18-årige Robert Marcus har længe været en bærende profil på FC Helsingørs U19 hold og har også været en del af førsteholdstruppen flere gange denne sæson – hvor det tilmed er blevet til tre fine indhop i NordicBet Ligaen. 

Om Robert Marcus siger akademidirektør Kenneth Rasmussen: 

“Vi er superglade og stolte over at sende en spiller og ung mand videre. Robert kan fremstå som et skoleeksempel på en fodboldspiller med stort potentiale, som gennem dedikation og benhårdt arbejde har bragt sig selv frem. Robert har en stor selvdisciplin. Han er altid forberedt, så han altid kan yde sit maksimale og så er han utrolig læringsparat. Han er en spiller, som vi forventer os meget af i fremtiden omkring vores førstehold. Det er også et utroligt vigtigt signal at sende til alle i og omkring FCH talentakademi: Hvis man er dygtig nok og arbejder hårdt nok, så er der også en plads.”

Denne arbejdsindsats, samt de gode præstationer belønnes altså nu med en professionel kontrakt. Hvilket forhåbentlig vil betyde, at vi kommer til at se endnu mere til midtbanetalentet i fremtiden. 

Robert Marcus sætter selv de sidste ord på kontraktunderskrivelsen:

“Jeg er megaglad, og det er virkelig fedt, at det hårde arbejde har betalt sig. Jeg er generelt bare supertilfreds og stolt – og selvfølgelig spændt på, hvad fremtiden bringer.”