Skip to main content

Saku Ylätupa tilslutter sig FC Helsingør på lån!

Vi er glade for at meddele, at den finske offensive midtbanespiller, Saku Ylätupa, nu er en del af FC Helsingør på lån fra Kalmar FF i Allsvenskan.
Låneperioden er officielt begyndt og strækker sig frem til den 30. juni 2024.

Jörgen Petersson – Sportschef for Kalmar FF, udtaler sig:

“Saku havde et udfordrende 2023 med begrænset spilletid i Kalmar FF. Med udlånet til FC Helsingør ser vi muligheder for, at han kan få spilletid i et konkurrencepræget miljø, som vi ved fra erfaring er udviklende og godt! Målet med udlånet er selvfølgelig at styrke og forberede Saku til efteråret og samtidig påvirke FC Helsingør positivt i låneperioden.”

Saku Ylätupa udtrykker også selv entusiasme for den nye udfordring:

“Det føles godt med denne løsning, og jeg er klar til udfordringen, der venter. Jeg ser det som en god mulighed for mig at få spilletid på et godt hold og i en god liga. Spilletid er utrolig vigtigt, og jeg har ikke spillet meget i den seneste sæson. Derfor er det vigtigt for mig at komme væk til et miljø med mere spilletid. Nu føler jeg mig klar og er parat til at gå i gang. Jeg er også klar til sommeren, uanset hvad der sker.”

Bo Bay Hougaard – Direktør i FC Helsingør, ser også frem til samarbejdet:

”Vi glæder os til samarbejdet med Kalmar FF og Saku. Saku har masser af erfaring fra Allsvenskan både fra AIK og Sundsvall. Saku er uddannet i Ajax Amsterdam og har også været inde omkring det finske landshold, så vi ser frem til, at han vil styrke truppen angrebsmæssigt.”

Vi byder Saku Ylätupa varmt velkommen til FC Helsingør og ser frem til at se ham bidrage til holdets succes i den kommende låneperiode!