Skip to main content

FC Helsingør har været en tur forbi Charlottenlund, hvor CEO Thomas Johnsen bød velkommen og gav en rundtur på Danmarks ældste privathospital.

I en tid, hvor partnerskaber mellem virksomheder og idrætsklubber er essentielle, har FC Helsingør og PrivatHospitalet Danmark dannet et unikt partnerskab, der går ud over det sædvanlige. Dette samarbejde er ikke kun en markedsføringsstrategi, men det er også et udtryk for et fælles engagement i sundhed, sport og fællesskab.

PrivatHospitalet Danmark er kendt for sine avancerede sundhedsydelser, og klubbens spillere har nu adgang til de topmoderne medicinske faciliteter og ekspertrådgivning fra læger og specialister på PrivatHospitalet Danmark. Uanset om der er behov for ortopædkirurgisk behandling eller billeddiagnostitik på deres nye røntgenafdeling, er PrivatHospitalet Danmark blandt landets førende.

Thomas Johnsen viser frem på et af hospitalets tre operationsstuer

Thomas Johnsen viser et af hospitalets tre operationstuer frem.

Aftalen sikrer ikke kun spillernes sundhed, men øger også deres præstation på banen og ikke mindst deres forudsætninger for at komme optimalt igennem et skadesforløb.

FC Helsingør har et solidt fodboldmæssigt bagland og en betydelig tilstedeværelse i lokalsamfundet gennem vores samarbejde med talentakademiet og klubbens moder- og samarbejdsklubber.
Partnerskabet mellem FC Helsingør og PrivatHospital Danmark omfatter derfor ikke kun klubben, men også ungdomsafdelingen, som har mulighed for at benytte og drage fordel af samarbejdet med PrivatHospitalet Danmark.

Vi ser frem til et stærkt partnerskab med udgangspunkt i sport, sundhed og muligheden for at kunne tilbyde klubben og vores medlemmer landets bedste behandling.