Skip to main content

FC Helsingør forlænger kontrakter med flere spillere

Der har været travlt omkring forhandlingsbordet over vinterpausen, hvilket har resulteret i fire kontraktforlængelser hos spillere i den nuværende trup.

Jakob Vadstrup

20-årige Jakob Vadstrup blev hentet til klubben for halvanden år siden fra italienske Fiorentinas U19-hold. Efter sporadisk spilletid det første års tid har den seneste tid gjort sig bemærket med flotte præstationer og har sammen med resten af bagkæden været med til at sikre klubben vigtige point inden vinterpausen. Vadstrup er stadig ung og potentialet og arbejdsindsatsen fejler intet. Dette har nu sikret ham yderligere 2,5 år i klubben, hvor han får mulighed for at udvikle sig endnu mere.

Kontrakten løber frem til 30/6-2026.

Rasmus Dupont

Rasmus Dupont blev sidste sæson hevet op fra FC Helsingørs U19-hold og har denne sæson vist sin kvalitet som en stærk angriber, der kan fortsætte sin udvikling på næste niveau. 11 optrædender med tre mål vidner om potentialet, som det 19-årige talent besidder. Derfor har klubben også valgt at tilbyde ham en kontraktforlængelse, så Rasmus nu er FC Helsingør-spiller frem til 30/6-2026.

Mathias Brems

Mathias Brems spiller sin anden sæson i FC Helsingør, og den 21-årige fynbo har siden sin ankomst tilbage i juli 2022 vist, hvorfor han er en del af førsteholdstruppen i Helsingør. Efter klubben i sommer vinkede farvel til Nicklas Mouritsen, er Mathias for alvor trådt i karakter og har nu sat sig tungt på pladsen som førstevalg på venstreback. Mathias havde kontraktudløb til sommer, men har nu valgt at skrive under på en kontraktforlængelse, som binder ham til klubben frem til 30/6-2026.

Alexander Hvid

Alexander Hvid er endnu et produkt af FC Helsingørs talentakademi, og efter en smuttur til Brøndby blev han sidste januar hentet tilbage for at være en del af førsteholdstruppen i Helsingør, hvor han tilmed scorede sit første seniormål i 4-2 sejren over Næstved BK. Denne sæson har dog været med blandet succes, da skader og kamp om pladserne har betydet, at minutterne er blevet færre for den 19-årige hurtigløber. Indsatsen på træningsbanen er dog ikke til at tage fejl af, hvilket også er medvirkende til, at han nu i hvert fald fortsætter frem til 30/6-2024.