Skip to main content

FC Helsingør har forlænget kontrakten med den 17-årige talentfulde Viktor Hammer indtil sommeren 2024. Viktor Hammer underskrev allerede som 15-årig kontrakt med klubben, som nu altså bliver forlænget i yderligere 1 ½ år. Viktor Hammer er en del af FC Helsingør U17 holdet og vil blive en del af U19 holdet til sommer p.ga. hans store potentiale. Viktor har i barndomsårene spillet i en af vores samarbejdsklubber, Fredensborg B&I.

Akademidirektør i FC Helsingør, Kenneth Rasmussen, uddyber:

Når vi forlænger er der er særlig grund og Viktor er en spiller med et stort potentiale til at komme langt med fodbolden. Han har stor spilforståelse og virkelig gode tekniske færdigheder. Herudover laver han rigtig mange mål som angriber. Han er fysisk stærk og har lagt yderligere på med den fysiske del over den seneste tid. Vigtigt er det også at sende et signal til alle akademispillerne om, at vi ser dem og ser potentialet i vores akademi.

Viktor spillede sin første reserveholdskamp for FC Helsingør i tirsdags, da holdet mødte Fremad Amager.

Viktor Hammer udtaler selv:

– Jeg er ekstremt glad for denne mulighed og jeg tror på, at forlængelsen med FC Helsingør er det bedste der kunne ske for min fortsatte udvikling. Jeg ser frem til at blive udfordret endnu mere i fremtiden.