Skip to main content

Her til morgen afholdt FC Helsingør årets første netværksmøde og vi var ca. 50 partnere samlet. Vanen tro foregik netværksmødet i loungen på Helsingør Stadion, hvor Nordsjælland Catering forkælede vores partnere med et velsmagende morgenbord.

Efter en kort indledning fra salgschef René Dupont og direktør Bo Bay Hougaard, fik Kristian Uhd Jepsen ordet. Kristian er direktør i Running 26 og laver events, netværk og teambuilding, bl.a. på Marienlyst Strandhotel. Vores partnere fik mulighed for at stille hinanden nogle spørgsmål, som de formentlig aldrig ville have stillet hinanden før. En festlig åbning på en mandag morgen.

Direktør Bo Bay Hougaard tog, efter en fin åbning på morgenen, ordet tilbage. Bo orienterede om hvad der sker i maskinrummet i en klub som vores, herunder status på vinterens transfervindue samt et styrket samarbejde med FCH Talent. Der vil i fremtiden være fokus på udvikling af spillere, herunder især egne talenter fra eget akademi. Målsætningen for klubben er fortsat at spille med i Top 6.

FC Helsingør tester kassesystemet ”Bob The Butler” af i forbindelse med Helsingborg-kampen på lørdag, hvor der spilles om Øresundspokalen. ”Bob The Butler” kan benyttes til at bestille varer på stadion, som så kan afhentes i pausen.

FC Helsingør vil gerne stå i spidsen og være medvært for lokale arrangementer – ikke kun i forbindelse med fodboldkampe – men også øvrige arrangementer. Til sommer samarbejder FC Helsingør med Stafet For Livet og Idræt & Anlæg. Helsingør Stadion vil være omdrejningspunkt for arrangementet og i den forbindelse orienterede Gunnar Stein fra Stafet For Livet om arrangementet, som afvikles lørdag den 10/6 og søndag den 11/6. Stafet For Livet er et døgn, hvor der sættes fokus på kræftsagen og vi mindes dem, der forlod os og giver håb til de som kæmper med kræft tæt inde på livet. Alle opfordres til at stille med et hold til den 10. udgave af Stafet For Livet.

Bo orienterede om klubbens økonomi og om mulighederne for at tjene penge i klubben som aktionær. Aslak Gottlieb fra ”Vi Samler Helsingør” supplerede og fortalte om sine bevæggrunde for at være investor i klubben. Den lokale forankring vil kunne mærkes og den langsigtede plan for klubben blev forelagt.

Tak til alle vores sponsorer og partnere for en god start på ugen og et fint netværksmøde.