Skip to main content

Det er med tungt hjerte, at vi i dag kan meddele, at hændelsen på Helsingør Stadion under gårsdagens kamp mod Næstved involverede et utroligt værdsat og betydningsfuldt medlem af FC Helsingør familien.

Tom Lund Ewald afgik efter et ildebefinde og efterfølgende hjertestop ved døden.

Omstændighederne er tragiske og alle involverede er utroligt berørte og føler med Toms nærmeste, heriblandt hans kone og tre børn, hvoraf hans ene søn Christian var tilstede på stadion, idet han vikarierede som stadionspeaker.
Tom var omgivet af venner og familie og tog herfra i hans helt egen ånd. Han arbejdede for klubben han elskede og skulle selvfølgelig også herfra i forbindelse med en fodboldkamp på Helsingør Stadion.

Tom startede som frivillig for 13 år siden og blev senere ansat som alt-mulig-mand. Opgaverne var mange, herunder håndværksmæssige ting på stadion, servering og afrydning efter spillernes måltider og meget meget mere.

Vi kommer til at savne Toms altid smittende humør. Om det så var under kampe, når han serverede i loungen sammen med hans altid trofaste makker Carsten, eller til hverdag, hvor han altid var klar med en hjælpende hånd.

FC Helsingør har mistet en vigtig holdspiller, som altid satte klubben først.

Æret være Toms minde