Skip to main content

FC Helsingør har fået udtaget ikke mindre end 11 spillere til de kommende U13, U14, U15 og U16-træningssamlinger og Futuresamlinger i DBU-regi. Derudover var Lucas Meibom med til den seneste U15 Talenttræning

Fra FCHs U13-hold er Rasmus Sjøholm og Gustav Johansen (opr. Snekkersten IF), Mingus Hesselholt (opr. Hornbæk IF) og Lucas Schmidt (opr. Gilleleje FK) udtaget til U-13 talenttræning hos DBUs talentcenter i København. Derudover var Oswald Nøhr (opr. Frem Hellebæk) også udtaget, men har måtte melde afbud med en skade. Dette har så i stedet givet plads til endnu en FCH’er, nemlig Oskar Guldager (opr. Fredensborg B&I).

Til U14 talenttræning er udtaget Viktor Hammer, oprindeligt fra Fredensborg B&I.

Til U15 Futuresamling er udtaget Olav Godvin og Robert Marcus, oprindeligt Fredensborg B&I og Jægersborg, hhv.

Til U16 Futuresamling er udtaget Joshua Hansen (opr. Snekkersten IF) og derudover netop hjemvendte Victor Kløvborg, der har været en tur i Lyngby BK, efter oprindeligt at have spillet i Espergærde, men nu er tilbage i FCH-regi.

– Det er fantastisk at se så mange FCH’ere presse sig på i landsholdssamlingerne, udtaler T+ Træner René Lybek. Det er et kæmpe skulderklap til de mange dygtige ildsjæle omkring holdene, og ikke mindst drengene selv. Det glæder mig især at se Joshua Hansen og Oskar Guldager få den guldstjerne i bogen det er at blive udtaget. Joshua har kæmpet en del med skader, og Oskar har arbejdet stenhårdt fra at være ”bobler” først hos FBI, og siden hos os, til at være fast mand på vores U13-hold Det er selvfølgelig også i høj grad deres trænere og holdkammeraters fortjeneste, at vi har skabt et træningsmiljø, der er fundamentet for udtagelserne. Det gælder ikke kun Joshua og Oskars hold, men også alle de andre. Vi er stolte af, at vi har så mange spillere med i DBU-regi.

Foto: Kamilla Brøckner Barslund