Skip to main content

FC Helsingørs talentakademi er vejen til førsteholdet. Det er her, at potentialet bliver udviklet, og drømme kan blive til virkelighed.

På akademiet arbejder vi dog ikke udelukkende med ambitionen om at udvikle fodboldspillere, men også med at udvikle mennesker. Som ung fodboldspiller lærer man en masse om samarbejde, holdånd, og der bliver også sat fokus på livet efter fodbold.

Dette er grundlaget for, at vi nu kan annoncere Danske Bank som en værdifuld samarbejdspartner i FC Helsingør og i særdeleshed i vores talentakademi.

Danske Bank vil ikke blot være en af mange værdsatte partnere på førsteholdet, de vil også have stort fokus på udviklingen af vores ungdomsspillere. Mange unge fodboldspillere drømmer om at blive professionelle, men nåleøjet er småt, og desværre er det ikke alle, som kommer igennem. Uanset om man er en af de heldige eller ej, er det vigtigt at være forberedt på livet efter fodbold.

Her vil Danske Bank være med til at gøre en forskel!
Som spydspids for vores moder- og samarbejdsklubber har talentakademiet forbindelse til lokalområdets breddeklubber, hvor der også lægges et stort arbejde i at uddanne unge mennesker med fodbold som samlingspunkt.

Gode pengevaner er vigtige og er med til at skabe stabilitet og tryghed senere i livet. Derfor er det også vigtigt, at man tidligt lærer om penge og værdien heraf. Samarbejdet mellem Danske Bank og FC Helsingørs talentakademi har derfor til formål at synliggøre fokusset på det hele menneske, ikke blot fodboldspilleren.

Vi er derfor utroligt stolte over at kunne offentliggøre dette samarbejde, som vil have stor betydning for FC Helsingørs talentakademi samt spillere i breddeklubberne ude i lokalområdet.