Skip to main content

Daniel Norouzi og FC Helsingør er blevet enige om at forlænge hans nuværende kontrakt et år yderligere.
FC Helsingørs anfører kom til klubben for fire år siden efter et ophold i Næstved BK og det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at samarbejdet altså nu fortsætter næste sæson også.
Daniel har stor betydning for holdet og er en af de bærende kræfter, ikke blot på banen, men i særdeleshed også udenfor banen. Han er utrolig vellidt og derfor var det heller ikke en svær beslutning for CEO og fungerende sportsdirektør Bo Bay Hougaard at tilbyde Daniel endnu et år i den blåstribede trøje.

“Det er selvfølgelig altid en god dag, når man kan forlænge et velfungerende samarbejde og det er der ingen tvivl om, at vi har med Daniel. Han er en god fyr, som altid sætter andre før sig selv og altid giver 100 procent for holdet. Derfor var der heller ikke de store overvejelser, da vi gerne vil sikre, at Daniel er en del af projektet i Helsingør. Nu er der skrevet under og vi har dermed mulighed for at nyde Daniels person både på og ude for banen hele næste sæson.”

Den 31-årige anfører er da også selv meget tilfreds med forlængelsen og ser frem til at blive i Helsingør et år endnu.

“Jeg er glad for, forsat at skulle være en del af familien heroppe i Helsingør. Jeg har svært ved at se mig slev andre steder end her. Det her var et valg med hjertet, og selvom der er mange der måske nok vil pege fingre og undre sig, så betyder det ingenting. Jeg holder utroligt meget af alle folkene i og omkring klubben og jeg er glad for at det hele nu er på plads. Jeg har stor opbakning hjemmefra og det er super vigtigt, så jeg kan fokusere på at være den bedste version af mig selv. Jeg har et personligt mål, om at ville hjælpe og støtte de unge i klubben og være en så god en rollemodel som overhovedet muligt, så derfor er jeg også super glad for at skulle være heroppe til næste sæson.”