Skip to main content

FC Helsingørs bestyrelsesformand er i denne uge i Helsingør, for at støtte op om klubben i denne vigtige del af sæsonen, hvor der er vigtige point at spille om i oprykningsspillet.

Hvad tænker du om holdets præstationer i denne sæson?

– Vi kunne ikke have ønsket en bedre sæson. Holdets præstationer har været fantastiske. Vi har senest tabt et par kampe, men det er ikke noget, der gør mig urolig. Vi har den bedste trup i 1. division og jeg kan ikke være mere glad for hvor vi er nu. Vi har fået skabt et rigtig fint miljø både på og udenfor banen.

Nu har du haft muligheden for at møde holdet og se deres træning, hvad er dit indtryk fremadrettet?

– Jeg synes vi har en stærk kultur og de forstærkninger vi har foretaget i vinterens transfervindue, vil fortsætte med at bidrage til FC Helsingørs succes. Morten og hans stab, som hele tiden arbejder med en sund og stærk kultur i klubben, er helt klart medvirkende til denne succes.

– Jeg ser fremad mod resten af sæsonen tror jeg på, at der vil komme mere publikum. Vores fans´ støtte har været fantastisk og uanset hvad der sker i resten af denne sæson, er jeg utrolig stolt over, hvad vi har opnået gennem de seneste 3 år.

Bestyrelsesformand Jordan Gardner vil være i Danmark og støtte holdet til udekampen i Fredericia på søndag og vil vende tilbage igen til Danmark og Helsingør til maj.