Skip to main content

I slutningen af sidste uge afholdt ungdomsafdelingen fysiske tests for ungdomsholdene fra U15 op til U19. Først fik alle spillere målt højde, vægt og fedtprocent, inden de blev sendt på træningsbanen, hvor klubbens fysiske træner Casper Skovgaard målte hver enkelt spillers springkraft og tophastighed i sprint, inden den frygtede ”bip-test”, hvor spillerne løber til de når deres maksimum.

Spillerne var i fin form, og der var smil på læben under strabadserne, der i år blev målt på helt nyt elektronisk måleudstyr, sponsoreret af klubsponsor C Rail Safety.

U19-træner Marc Thevis var meget tilfreds med de muligheder det nye udstyr giver klubben.
– Udstyret giver os en masse data på hver spiller, så vi kan optimere træningen endnu mere for den enkelte spiller, til gavn for både spilleren og holdet. Og så er det fedt, at Casper Skovgaard er ind over det, så vi i endnu højere grad kan øge sammenhængskraften mellem seniorafdelingen og ungdomsholdene. Nu får vi en masse data vi skal hjem og se på, og som giver os nogle fokuspunkter vi kan arbejde videre med, så de er et dejligt ekstra værktøj at have i ”værktøjskassen”.

Sprinttest