Skip to main content

Trelleborg Sealing Solutions har været en vigtig del af klubben i flere år, og derfor er vi også meget glade for, at samarbejdet nu fortsætter!

Virksomheden producerer og leverer en lang række tætningsløsninger, som anvendes i mange forskellige industrier. Med årtiers erfaring i branchen er man sikret den bedste service og faglighed hos Trelleborg. Med deres globale tilstedeværelse og hovedsæde i Sverige er det derfor også med stolthed, at FC Helsingør kan offentliggøre forlængelsen af partnerskabet, hvilket er få forundt.

Deres danske afdeling holder til på Fabriksvej, hvor over 350 ansatte hver dag, 24 timer i døgnet, sørger for, at produktionen kører som smurt, og kvaliteten altid er i top.
Når der ikke knokles på fabrikken, er mange af virksomhedens medarbejdere at finde på Helsingør Stadion for at heppe og støtte op om gutterne på banen.

I FC Helsingør har vi brug for både store og små partnere for at sammensætte det bedste hold omkring klubben. Med Trelleborgs engagement både som partner og som fans passer de derfor perfekt ind.
Du kan lære mere om Trelleborg Sealing Solutions her –