Skip to main content

Med filialer spredt ud over lokalsamfundene på størstedelen af Sjælland og Fyn er Sparekassen Sjælland-Fyn dit stærke lokale alternativ til de store landsdækkende banker.

Målet hos Sparekassen Sjælland-Fyn er at være tæt på lokalsamfundet og dermed altid at stå til rådighed for deres kunder og tilbyde professionel rådgivning i øjenhøjde – “Vi er dér, hvor du er” er den tilgang, som teamet af kompentente medarbejdere i Helsingør hver dag efterlever.

For at understrege deres lokale forankring og synlighed i Helsingør flytter filialen fra den 22. februar ind i flotte nyrenoverede lokaler midt på Stjernegade i Helsingørs bymidte.

FC Helsingør fik mulighed for at kigge forbi de nye lokaler, hvor erhvervspartner Erik Hattens og filialdirektør i Helsingør, Sükran Erdal, viste rundt og fortalte om baggrunden for engagementet i FC Helsingør og ambitionerne om at komme endnu tættere erhvervslivet i Helsingør.

”Hos Sparekassen Sjælland-Fyn er vores medarbejdere fra lokalområdet og har derfor en stor interesse i at engagere os i både kultur og erhvervslivet i Helsingør. Samarbejdet med FC Helsingør giver os mulighed for en værdifuld viden og netværk med mange af byens erhvervsdrivende, og derfor giver det god mening for os.” forklarer erhvervspartner i Sparekassen Sjælland-Fyn, Erik Hattens.

Som medlem af FCH Netværket bliver Sparekassen Sjælland-Fyn en del af en platform, hvor virksomheder og erhvervsledere på tværs af brancher og fagområder kan netværke, udveksle erfaringer og støtte hinanden i lokalsamfundet.

Både FC Helsingør og Sparekassen Sjælland-Fyn ser frem til et givende partnerskab og til at skabe positive resultater for både kunder, fans, erhvervslivet og fællesskabet i hele Helsingør.

Velkommen på holdet!

Erhvervspartner Erik Hattens og filialdirektør i Helsingør, Sükran Erdal, foran de nye lokaler på Stjernegade 23.