Skip to main content

FC Helsingør bød i dag velkommen til årets sidste netværksmøde for klubbens partnere.

Denne morgen var speciel, da vi ekstraordinært havde fået lov til at afholde netværket i loungen på første sal på Helsingør Stadion.

Da dette var det første netværksmøde efter klubbens generalforsamling tilbage i slutningen af oktober måned, skulle der efter den vante lækre morgenbuffet leveret af Nordsjællands Catering selvfølgelig hilses på den nye bestyrelse.

Inden da lagde direktør Bo Bay Hougaard ud med at præsentere dagens program og fortalte om nogle af de udfordringer, man møder udenfor banen, når resultaterne indenfor kridtstregerne ikke er som forventet. Derefter blev der sat fokus på klubbens nyeste samarbejdspartner, PIF-Pay It Forward, som vi lancerede til fredagens sidste hjemmekamp med stor succes.
Inden ordet gik videre blev der opfordret til at give holdet et sidste boost i 2023 ved at tage med på udebaneturen til Næstved i den kommende weekend, hvor denne halvsæsons sidste vigtige kamp skal spilles.

Efterfølgende var det tid til at møde den nye bestyrelse med både nye og velkendte ansigter. Bolden blev først kastet op til bestyrelsesformand Finn Moseholm, som fortalte om hans baggrund og forkærlighed for fodbold og især talentudvikling. Finn har været at finde i Helsingør-regi i mange år og brænder indædt for klubben og vores fælles visioner om fremtiden.
Det samme gør bestyrelsens to nye medlemmer, Aslak Gotlieb og Erik Joosten, selvom de er relativt nye i FC Helsingør-sammenhæng. Aslak er til dagligt engageret i mange forskellige ting, men formidling, projektstyring og forfatterskab er hans primære gesjæft. Med Aslak på holdet har vi fået en mester i brobygning, som med garanti vil være med til at løfte FC Helsingørs ambitioner i fremtiden.
Erik Joosten blev også præsenteret som nyt bestyrelsesmedlem. Erik er ligeså fodboldglad som han er kvik. Erik er tilflytter fra Holland og har tonsvis af erfaring fra sit virke som forretningsmand i medicinalindustrien. Erik har længe kigget på projektet i FC Helsingør og føler, at tiden er nu til at forhøje engagementet. Erik vil være med til at udvikle kreative og innovative ideer, som ligeledes vil flytte klubben i en positiv retning fremover.

Da bestyrelsen havde præsenteret sig selv, var det blevet tid til dagens andet højdepunkt: rundvisning i loungen. For størstedelen af vores partnere var det første gang, de satte fod i de smukke omgivelser, som vi forhåbentlig vil kunne benytte os af inden for en overskuelig fremtid.

Inden vi afsluttede dagens netværksmøde, mødtes partnerne i grupper og satte ord på, hvordan FC Helsingør kan forbedre oplevelsen af at være sponsor i klubben. Derudover var der mulighed for at debattere forslag til at gøre FC Helsingør mere attraktiv for nye partnere.

Foran os venter nu en længere vinterpause, hvor der vil være tid til at fokusere på disse tiltag, så vi fortsat kan tilbyde et eftertragtet produkt udenfor banen, når vi igen åbner dørene for fodbold på Helsingør Stadion i det nye år.

Tusind tak til alle de fremmødte partnere.
Vi ses i det nye år!