Skip to main content

FC Helsingør skulle i dag i aktion mod BK Frem. Helsingør tabte i sidste weekenden mod Superligaens førerhold FC Nordsjælland, men i dag var modstanderen noget mere overkommelig. I hvert fald på papiret.

BK Frem stillede op i grå og Helsingørs drenge i deres vante røde udebanetrøjer.

Den kolde fornøjelse blev fløjtet i gang med Frem på bolden. Men det det var ligesom om begge mandskaber lige skulle have varme i benene, før det for alvor skete noget.

Det var Helsingørs Sterling Yateké, som efter 12 minutter fik brudt igennem, forsvaret og kom frem til en god position. Desværre mangler skuddet en del power for at nå forbi keeperen.

Fem minutter senere er det anfører Daniel Norouzi, der bliver nedlagt uden for feltet, men frisparket overplaceres.

Efter 25 minutter er Oliver Drost på spil, men også han bliver nedlagt. Dette resulterer i et rødt kort til BK Frems nr. 18. Men grundet reglen for træningskampe, bliver han erstattet i stedet for at BK Frem spiller med en mand i undertal. Så fortsat 11 v 11.

Efter en halv times spil får Helsingør igen tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet, men denne gang er keeperen på plads og får afvist bolden nederst i målhjørnet.

Trods Helsingørs overtag indtil videre, er det alligevel BK Frem, som først for bolden i mål ved et hovedstød. Heldigvis signalerer linjevogteren offside og stillingen forbliver derfor 0-0 indtil pausen.

Pause.

Begge hold må have fået varmen i pausen, da der ikke skulle gå mange minutter før kampbilledet var et helt andet end i første halvleg.

FC Helsingør startede anden halvleg på bolden og det tog kun Oliver Klitten tre minutter før boden lå i nettet hos BK Frem.
Fem minutter senere var det så Callum McCowatt, der flot fik tippet bolden hen over keeperen til stillingen 2-0 til FC Helsingør.
Det holdt dog ikke længe, da BK Frem få minutter efter bolden var givet op, fik presset på Helsingør forsvaret og fik reduceret til 2-1 i en situation, hvor Helsingør-keeperen Stan Van Bladeren ikke ser for heldig ud. Men det betød ikke så meget da Oliver Kjærgaard 3 minutter senere gjorde det til 3-1.

Herefter havde begge hold, set nok action for en periode og tempoet faldt en smule.

BK Frem fik efter 71 minutter tilegnet sig et straffespark og udplacerede Stan i Helsingørmålet til stillingen 2-3.

Nu var spændingen tilbage i kampen og begge hold havde flere muligheder.
Først var det Helsingør Oliver Drost, som efter et godt løb ude på kanten får vippet bolden over keeperen, men der var ingen modtager i den anden ende. Herefter var det BK Frem, som også fra kanten fik sendt en farlig bold på tværs af feltet. Men også her manglede den sidste afgørende fod.

I kampens døende minutter lukkede og slukkede FC Helsingørs Mathias Bill med et flot lop over BK Frem keeperen til slutresultatet 4-1.