Skip to main content

En solrig mandag eftermiddag stod på træningskampen mellem FC Helsingør og gæsterne fra FC Roskilde. Opgøret endte i en sand målfest, hvor hele 8 scoringer fandt sted. Det blev til en velspillet og solid kamp for drengene fra Helsingør, som også endte med at vinde kampen med cifrene 6-2.

Der skulle ikke gå lang tid på Helsingør Stadion, før fansene kunne nyde den første scoring. Efter bare 13 minutters spil, blev et indlæg omsat til mål, da en FC Roskilde spiller på uheldigvis ramte bolden og lavede et selvmål og dermed 1-0 til FC Helsingør. Bare 10 minutter efter første scoring, gør FC Helsingør det til 2-0. Her får Rasmus Dupont bolden for fødderne og lægger den tværs over til den frie Dhaflaoui, som stod klar til at sparke den ind. 2 minutter efter anden scoring finder Alexander Hvid sig i et godt løb ind imod feltet, hvor han bliver nedlagt og dermed får FC Helsingør straffe. Det eksekverer Saku Ylätupa med stor selvsikkerhed, hvor han sparker bolden ned i det højre hjørne og gør det til 3-0.

I starten af anden halvleg er Rasmus Dupont igen i oplæggerens rolle, hvor han denne gang assisterer Saku Ylätupa, som gør det til 4-0 til FC Helsingør. FC Roskilde skulle dog også være med i målfesten, og får lavet 2 hurtige scoringer i hhv. det 55 og 57 minut. Det sluttede dog ikke her, Alexander Hvid leverede fikse tricks i sin venstre side og i det 65 minut kommer han fri, hvor han lægger bolden ind til Rasmus Dupont som prikker den ind til 5-2. Sidst men ikke mindst skulle Nikolaj Bagger også være med, fra sin højre wingback, ligger den bare 18-årige Nikolaj en perle bold til Donart Bedjeti som gør det til 6-2 og dermed kampens resultat.

Et velspillende FC Helsingør mandskab vinder kampen 6-2 og er dermed klar til at tage imod Hillerød Fodbold på lørdag. Du kan allerede nu sikre din billet til kampen på linket.

Kampfakta
FC Helsingør – FC Roskilde
8 april 2024
Klokken 16.30
Helsingør Stadion

Start 11
Hjalte Petersen
Leo Osaki (Prøvespiller)
Sebastian Slettegaard U19
Jakob Vadstrup
Ben Engdahl
Ludvig Carlius
Ferhan Hasani
Alexander Hvid
Souheib Dhaflaoui (C)
Saku Ylätupa
Rasmus Dupont

#OppeFraNord