Skip to main content

20-årige Robert Marcus bliver udlejet til det færøske hold EB/Streymur for resten af sæsonen.

Efter sit gennembrud på førsteholdet sidste sæson har midtbanespilleren været i aktion i 23 kampe i NordicBet Ligaen og var blandt de faste i startopstillingen ved sæsonstarten. Klubbens resultater har dog ikke været tilfredsstillende, og ændringer i spillestilen samt en trænerrokade har betydet, at spilletiden for Robert Marcus i den seneste tid er blevet markant mindre.

Talentet og arbejdsiveren er dog uomtvistelig, og for at Robert fortsat kan fokusere fuldt ud på sin udvikling, er alle parter blevet enige om, at et kort lejeophold er det næste naturlige skridt i Roberts karriere.

“Robert Marcus er en ung spiller, som vi har store forventninger til og satser på, men der har været langt til spilletid i den seneste periode. Vi er derfor glade for udsigten til, at Robert kan få masser af spilletid og komme tilbage med mere erfaring,” udtaler direktør Bo Bay Hougaard.

Valget faldt på færøske EB/Streymur, som sidste sæson sluttede midt i tabellen i den bedste færøske liga, og dermed får Robert først og fremmest mulighed for at få spilleminutter, men også for at prøve kræfter med nye omgivelser.
Samtidig forventer Robert Marcus, at truppen i Helsingør kæmper sig igennem denne svære periode og forhåbentlig kommer ud på den anden side fortsat i landets næstbedste række.

“Udsigten til spilletid i de resterende kampe var ikke optimal, så jeg blev i fællesskab med klubben og trænerstaben enige om, at dette er den bedste løsning for at jeg kan få spilletid og dermed fortsætte min udvikling. Det bliver spændende at prøve noget andet, men jeg er fast besluttet på at vende hjem endnu bedre og selvfølgelig fortsat spille første division for FC Helsingør efter sommer.”

Lejeaftalen løber frem til den 30. juni 2024.