Skip to main content

I dag afholdt FC Helsingør sæsonens første netværksmøde efter sommerpausen.

Partnere mødtes som vanligt til en lækker morgenbuffet leveret af Nordsjællands Catering. Der var gamle kendinge, men også nye tilkomne, hvilket vidner om en stærk udvikling af netværket.

Direktør Bo Bay Hougaard indledte mødet med en status på sæsonens første syv kampe, som bekendt har budt på svingende resultater.
En flot sæsonstart, men de sidste tre kampe er endt med nogle skuffende resultater.
Det betyder dog ikke, at målsætningen og den langsigtede strategi for klubben ændres. FC Helsingør vil fortsat være et udviklingshus, hvor stamtruppen skal bestå af erfarne kræfter blandet med unge talenter fra eget akademi.
Gode spillersalg, blandet med flere skader, har i mellemtiden betydet, at bredden på holdet på nuværende tidspunkt er for smal.

Der blev spurgt ind til de sidste dage af transfermarkedet og sat en streg under, at der arbejdes på højtryk for at udfylde de sidste huller inden vinduet lukker fredag den 1. september kl. 24.00.

Efter gennemgang af klubbens situation blev ordet givet videre til Morten Friis fra Estate Mæglerne, som fortsat arbejder tæt sammen med Laura Juul Hansen fra Sport Creates Memories om at få stablet FC Helsingørs partnerhold på benene i Afrika. Holdet skulle gerne være kampklar inden partnerne igen mødes om en måneds tid.

Derefter var det tid til dagens oplægsholder, som denne gang var den anerkendte foredragsholder Martin Kreutzer.
Martin er frem for alt en engageret livsstilscoach og har i mange år gjort en dyd ud af at formidle opskriften på et sundt og energifyldt liv på forskellige platforme. Med erfaringer fra foredrag for nogle af landets største virksomheder, vejledning af tusindvis af klienter og et utal af bøger bag sig, tager Martin altid udgangspunkt i den nyeste forskning, som han kobler sammen med hverdagen.

Hans redskaber skal kunne bruges i praksis, og nu er vores partnere i hvert fald klar til at gå ud og gøre en positiv forskel i deres egen hverdag.

Hvis man har lyst til at vide mere om Martin Kreutzer eller selv er interesseret i at få ham til at komme og fortælle om sine erfaringer, kan man læse meget mere her –