Skip to main content

FC Helsingør afholdte tirsdag det sidste netværksmøde inden sommerferien i SparNord Loungen.

Klubbens partnere var inviteret ind til inspirerende oplæg af netværkets nyeste medlem, Finn Williams og dagens hovednavn, journalist Jens Gaarbo. Dagen startede selvfølgelig med en lækker morgenbuffet – som altid leveret af vores loyale partner Nordsjællands Catering.

Direktør Bo Bay Hougaard lagde ud med at give et indblik i klubbens transferstrategi og satte ord på, hvordan truppen kommer til at se ud, når sæsonen sparkes i gang.
Efterfølgende satte klubbens partner Morten Friis fra Estate Mæglerne fokus på nonprofitorganisationen Sport Creates Memories. SCM har tidligere holdt oplæg i FC Helsingør og arbejder med fællesskab og fodbold for udsatte børn og unge i Ghana.

FC Helsingørs partnere vil sammen arbejde på at tage en mere aktiv del i SCM-organisationen i form af oprettelsen af et sponsoreret hold.

Dernæst bød vi velkommen til netværkets nyeste medlem Finn Williams fra Williams rejser.

Finn kommer oprindeligt fra reklamebranchen, men har fulgt sin passion og har startet Williams rejser. Williams rejser har specialiseret sig i aktive ture, hvor man får brug for vandrestøvlerne og kikkerten, når der f.eks. skal spottes fugle rundt om i verden.
Finn er også manden bag Facebook-fælleskabet, Mini-Camino, hvor mere end 5500 hver dag deler deres oplevelser fra forskellige vandreture.

Kan du ikke vente med selv at komme afsted på din næste tur, så kan du læse meget mere om Finn og Williams rejser her –

Efter en kort pause og friske forsyninger, var det blevet tid til dagens hovednavn – Jens Gaardbo.

Jens er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og er mest kendt for hans tid på TV2 NEWS. Jens har været igennem op og nedture i hans karriere, men har altid haft et positivt livssyn og er altid garant for et godt grin.
Uden at løfte sløret for indholdet, er et oplæg af Jens Gaardbo sjovt, indsigtsfuldt og kan klart anbefales.

Tak til dagens oplægsholdere og alle vores fremmødte partnere. Det er altid en fornøjelse!

Netværket holder sommerferie og vil derfor først mødes igen den 22. August.