Skip to main content

Investorer, partnere og andre interessenter hos FC Helsingør var igen mødt op på denne flotte forårsmorgen til klubbens månedlige netværksmøde. Dagens program bød på en introduktion til klubbens nyeste samarbejdspartner, PIF – Pay It Forward.

Efter den første kop kaffe og en lækker morgenbuffet fra @Næsby den søde bager, tog bestyrelsesmedlem Aslak Gottlieb ordet og bød velkommen til dagens oplægsholder, direktør og stifter af PIF, Mark Corke.

Samarbejdet mellem FC Helsingør og PIF er allerede godt i gang, og flere sponsorer og fans har også allerede oprettet sig og gjort brug af appen.
I dag var det så tid til at introducere resten af klubbens netværk for konceptet, som fungerer som gavekort på specifikke produkter hos klubbens partnere.

Undervejs blev der diskuteret forskellige måder at udnytte konceptet på, som kan komme både klubben og vores partnere til gode, men også være med til at løfte det lokale erhvervsliv uden for klubbens rækkevidde.
PIF har platformen til at bygge bro på tværs af brancher og erhvervsområder og samtidig være med til at aktivere fællesskabet og skabe inklusion for alle aldre uanset tilhørsforhold til FC Helsingør.

PIF har masser af skræddersyede muligheder, og efter dagens netværksmøde er klubbens partnere blevet meget klogere på potentialet. Forhåbentlig bliver nogle af dagens idéer til virkelighed, så vi i fællesskab kan sætte gang i initiativet og drive udviklingen i en positiv retning.

Selvom FC Helsingør i denne sæson ikke lever op til de sportslige forventninger, så er det et stort skulderklap til alle klubbens støtter og partnere, at energien fortsat er meget positiv, og viljen til at kigge fremad og fortsat fokusere på udviklingen af projektet i FC Helsingør, er uberørt af resultaterne på banen.

Stor tak til alle de fremmødte – Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til næste netværksmøde.

VI SES PÅ STADION