Skip to main content

Efter 3,5 år i Helsingør er Simon Hansen og klubben blevet enige om ikke at forlænge samarbejdet for en ny sæson.
Dette betyder, at når sæsonens sidste kamp mod Sønderjyske er færdigspillet søndag d. 4/6, har Simon også haft sin sidste effektive arbejdsdag i FC Helsingør.

Simon kom til klubben i 2020, hvor FC Helsingør på det tidspunkt netop havde vundet oprykning fra landets tredje bedste række.

Simon har været en del af trænerteamet, hvor han under holdets tidligere cheftræner Morten Eskesen, har haft en stor andel i holdets præstationer på banen og har samtidig været medvirkende til at udvikle vores unge talentfulde målmænd.

Simon selv vil også se tilbage på tiden i FC Helsingør med positive briller –

“Jeg har haft 3 fantastiske år med nogle kollegaer, der hver dag har givet mig en masse energi og nogle spillere der har været fantastiske at arbejde med.

Jeg føler at jeg efterlader rollen som målmandstræner et bedre sted en da jeg tog over. Jeg vil savne at arbejde dag til dag med et professionelt og dedikeret keeper team som er villige til at udvikle og forbedre dem selv.
Nu er det tid for mig at søge nye udfordringer.

Der er mange gode mennesker i og omkring FC Helsingør og jeg ønsker dem alt det bedste fremadrettet.”

Vi er glade for Simons bidrag til klubben de seneste år og ønsker ham alt held og lykke med karrierens næste skridt – Vi ses helt sikkert på grønsværen!