Skip to main content

John Bredal er ny assistenttræner i FC Helsingør

Klubben har siden sæsonstarten været på jagt efter de helt rigtige profiler til at styrke trænerteamet i FC Helsingør. Vi kan nu løfte sløret for den første af vores kommende assistentrænere – John Bredal.

John var med som assistent da B.93 for 25 år siden rykkede op i Superligaen, så det vidner om, at det er en meget erfaren træner vi nu får med på holdet.

John kommer til Helsingør efter halvandet år i netop nedrykkede Fremad Amager, og har i sin trænerkarriere også være forbi adresser som OB og FC Nordsjælland.

Johns professionelle tilgang til sit arbejde og hans beviste vindermentalitet vil i den kommende sæson være med til at skubbe holdet og resten af trænerteamet i FC Helsingør fremad, så klubbens mål for sæsonen indfries.

”Jeg ser frem til at starte i Helsingør, der virker meget ambitiøse med nye danske ejere, der præcis ved hvad de vil fremadrettet. Jeg glæder mig til at blive en del af et helt nyt og spændende sammensat trænerteam, der skal videreudvikle de fine resultater de sidste år opnåede i top-6 i NordicBet Ligaen.”

Vi ser frem til at drage nytte af Johns store viden og erfaring.