Skip to main content

FC Helsingør indgår aftale med Jakob Johansson

25-årige Jakob Johansson har sin fodboldopdragelse fra Hvidovre og har i løbet af sin karriere spillet for klubber som Randers FC i landets bedste række, HB Køge og senest Fremad Amager. Hans kontrakt med sidstnævnte udløb tilbage i juli, og siden da har Jakob været på udkig efter sin næste udfordring.
Den udfordring har han nu fundet i FC Helsingør.

Angriberen har i de seneste uger trænet med holdet her i Helsingør, og nu har klubben besluttet at tilbyde ham en aftale for resten af året. Det giver ham nu muligheden for at vise sig frem i de resterende kampe inden vinterpausen.

Jakob er en alsidig spiller og er målfarlig både som spidsangriber og fra kanterne. Han er allerede faldet godt til i Helsingør og ser frem til at få chancen for at spille.

“Vi har nogle gode fyre i omklædningsrummet, og det samme gælder for folkene omkring klubben. Jeg er allerede faldet godt til, og jeg håber selvfølgelig, at jeg kan gøre en forskel. Holdet har haft det svært, men jeg er overbevist om, at vi kan finde melodien igen. Jeg har i hvert fald tænkt mig at give alt, hvad jeg har. Vi skal have smilene tilbage på lægterne, og jeg håber, at mine præstationer kan bidrage til det.”

Kontrakten løber til udgangen af december.