Skip to main content

Jacob er en iværksætter helt ind til benet og elsker processen med at bygge noget op fra bunden og hjælpe med at få det til at vokse. Hans baggrund som civilingeniør understreger også hans interesse for problemløsning.

For knap 15 år siden flyttede Jacob til lokalområdet og faldt hurtigt for fælleskabet og sammenholdet ved fodbold. Han begyndte at spille i FC Helsingørs moderklub, Frem Hellebæk, og hans interesse for sporten er kun vokset siden.

Passionen har nu sendt Jacob i retning af projektet i FC Helsingør, og samarbejdet giver utrolig god mening. Han ser masser af muligheder for at øge interessen for fodbold i lokalsamfundet. Både for fans, men især også for kommercielle samarbejdspartnere.
Den kommercielle afdeling er en uundværlig del af en professionel fodboldklub, og her kan Jacobs kompetencer virkelig komme klubben og vores loyale partenere til gode i vores fremadrettede arbejde.

Vi er utrolig stolte af at have fået Jacob med på holdet og ser frem til værdifuld vidensdeling, som kan hjælpe med at løfte projektet i klubben til nye højder.