Skip to main content

Sponsor Netværket var i går morges samlet i Loungen på Helsingør Stadion. Vi er glade for, at næsten 32 partnere valgte at møde op og bruge en morgen med os.

Der blev i går  afholdt netværksmøde med vores samarbejdspartnere i FC Helsingør.

Direktør Jim Kirks og salgschef René Dupont bød velkommen til alle og herefter gik Borgmester Benedikte Kiær på med et fint oplæg om udvidelse af stadionfaciliteter, som kan godkendes til Superliga fodbold. Benedikte Kiær fortæller, at der arbejdes politisk på en kortsigtet plan og en langsigtet plan. Det er allerede politisk vedtaget, at firmaet Sweco skal stå for undersøgelsen af behovet om udvidelse til Superliga stadion.

På den korte bane, ønskes stadion udvidet til 10.000 tilskuere uden overdækning. Det vil i så fald være en midlertidig løsning frem til 2028 og der undersøges overslagspriser på en stilladsløsning. Løsningen skal politisk behandles og forventes godkendt i juni måned, hvorefter arbejdet kan påbegyndes og med forventet Superliga fodbold i Helsingør til januar 2023, hvis altså klubben formår at rykke op i Superligaen.

På den lange bane ønskes et overdækket stadion med plads til 6.000 tilskuere og det vil efter planen stå klar i 2028.

Udover Benediktes oplæg, kunne vi også præsentere vores partner Aslak Gottlieb, som fortalte på en både sjov og interessant måde om netværk samt om det at mødes og deles om det fælles tredje.

Næste netværksmøde i FC Helsingør er tirsdag den 24. maj kl. 07.00-10.00