Skip to main content

FC Helsingør rejste i dag til Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager stod klar til at tage imod et velspillende Helsingør hold.

Første halvleg stod FCH holdet i modvind, men den forhindring var ikke et problem, da der gik syv minutter, før Mikkel Knudsen lagde bolden ind til Sebastian Czajkowski, som lavede et flot træk til hans højre fod, som ikke skuffede da han sender et fladt skud forbi Fremad Amager målmanden og ned i modsatte målhjørne. 0-1 til FC Helsingør.

FCH-holdet bevarede deres momentum efter bolden gives op igen. Sebastian Czajkowski kan opsnappe bolden og sende den videre til Tonni Adamsen, der finder en fri Elijah Just i feltet som kan heade bolden i mål. 0-2 til FC Helsingør efter 9 minutter spillet.

Helsingør holdet viste klart niveauforskel mod Fremad Amager. Hjemmeholdet kom dog ind i en god periode. Med et højt pres stillede FCH holdet sig ned på egen banehalvdel og det var Fremad Amager der kunne komme frem til muligheder for at reducere inden pausen. De fik leverede farlige hjørnespark og gode skudmuligheder, men den erfarne målmand Kevin Stuhr Ellegaard lod ikke noget passere ham, men når bolden endelig passerede, stod holdkammerat Sebastian Czajkowski klar på bagerste stolpe, som kunne heade bolden væk, efter et flot direkte hjørnespark, som havde retningen mod en reducering til hjemmeholdet.

FC Helsingør kunne modstå presset og vende spillet tilbage til deres fordel. 5 minutter inden pausen modtager Mikkel Knudsen en god bold ind i feltet, og skyder et kanonskud afsted op i nærmeste målhjørne. 0-3 til FC Helsingør.

Anden halvleg var det FC Helsingør som kunne bruge vinden til deres fordel, og det udnyttede Tonni Adamsen da Fremad Amager målmand Jacob Larsen, løb ud af feltet for at sparke bolden op. Vinden gav en hjælpende hånd med at sænke boldens fart, og den lander hos Adamsen, som tog et træk og sparkede en smuk bold fra midtercirklen, ind i målet hvor Jacob Larsen ikke kunne få fingrende på bolden. 0-4 til FC Helsingør.

Fremad Amager kunne i sidste ende kæmpe sig til en reducering, da Jakob Johansson kommer tæt på mål, og kan sparke bolde forbi den erfarne målmand. 1-4 scoring af Fremad Amager.

FC Helsingør vinder opgøret og tager 3 point med hjem. Næste FC Helsingør kamp er på fredag, hvor vi byder HB Køge velkommen på Helsingør stadion.