Skip to main content

Sæsonforberedelserne har nu stået på i 4 uger og i dag spillede vi den sidste træningskamp før den vigtige sæson åbningskamp næste lørdag mod Vejle Boldklub.

Modstanderen i dagens kamp var AB, der spiller i 2. division. FC Helsingør sætter sig hurtigt på kampen og er mest boldbesiddende. Det bliver til et par fine chancer til Liam Jordan, Carl Lange, Eli Just og Tonni Adamsen. AB var farlige på dødbolde og er tæt på at bringe sig i front på et hovedstød efter hjørnespark. Det er dog fortsat FC Helsingør, der er mest på bolden, men 1. halvleg ender målløs.

Fra 2. halvlegs start forsøger FC Helsingør at spille hurtigere og langs jorden. Kombinationerne flyder fint, men det bliver ikke rigtigt farligt inde foran mål før 15 minutter inde i halvlegen, Eli Just sender Tonni Adamsen i dybden med en fin stikning. Tonni prikker bolden forbi en fremadstormende målmand og nedlægger ham i feltet. Klart straffespark og Tonni Adamsen tager selv straffesparket og sparker sikkert bolden i mål langs jorden til 1-0.

Resten af halvlegen er det fortsat FC Helsingør, der dominerer. Vi skal dog frem til det 89. minut før der kommer endnu en scoring. FC Helsingør får frispark i venstre side på AB’s banehalvdel. Frederik Juul sender indlægget til bagerste område i feltet, hvor Nicolai Geertsen stiger til vejrs og header bolden i mål. 2-0 og det bliver også kampens resultat.

Næste lørdag den 23. juli indledes sæsonen 2022-2023 i NordicBet Ligaen, når vi på hjemmebane tager imod Vejle Boldklub med kampstart kl. 18.30.