Skip to main content

I dag tog FC Helsingør en tur over sundet, for at møde Helsingborg IF i en træningskamp om Øresundspokalen. 

Holdet startede fint med bl.a chancer til Philip Rejnhold og Elijah Just. I det 11. minut får FC Helsingør hjørnespark. Jacob Schoop sender bolden ind i feltet, hvor anfører Nikolaj Hansen kan sætte en inderside på og gøre det til 1-0 til FC Helsingør. Efter målet kommer Helsingborg mere i boldbesiddelse, dog uden at blive rigtig farlige og vi går til pausen med stillingen 1-0 til FC Helsingør.

2. halvleg starter fint for FC Helsingør og i det 49. minut modtager Callum McCowatt bolden udenfor feltet i venstre side. Han tager et træk ind i banen og smækker bolden op i fjerneste målhjørne. Fremragende scoring af Callum. 

FC Helsingør fortsætter med at producere chancer og Jacob Schoop er tæt på en scoring efter et flot spark langs jorden, som Helsingborg keeperen fint redder. Minuttet efter kommer reduceringen, da Helsingborg bryder igennem i højre side. Indlægget sparkes hårdt og fladt ind i feltet, hvor en Helsingborg spiller i to omgange får sparket bolden ind. 1-2 efter 60 minutters spil. 

Helsingborg forsøger at lægge et pres, men FC Helsingør står fint imod defensivt og vinder kampen om Øresund med 2-1 og tager Øresundspokalen tilbage til Danmark og Helsingør.