Skip to main content

FC Helsingør var mandag aften en tur i Hvidovre i 31. spillerunde af NordicBet Liga oprykningsspillet.

FC Helsingørs tilgang til de første 45 minutter var meget afventende. De havde en god vind imod sig, så de spillede meget langs jorden og meget på tværs af banen. Det var noget anderledes end det presfodbold, der er set tidligere på sæsonen for FC Helsingør.

Hvidovre løb med sejren, som blev skabt på en god 1. halvleg, hvor Christoffer Boateng scorede to gange – det samme som han gjorde i kampen i Helsingør tidligere i oprykningsslutspillet.

Det første mål kom allerede efter 8 minutters spil, hvor en fin aflevering fra Tobias Thomsen gennem FC Helsingørs forsvar, sendte Boateng helt fri. Han sendte bolden højt til højre for Sebastian Mielitz, der ikke havde en chance for at redde skuddet.

Efter en halv times spil er det igen Boateng, der tager chancen udenfor feltet. Og med venstrebenet sparker han fladt og hårdt og bolden går ind tæt op af stolpen. 2-0 til Hvidovre og den stilling holdt frem til pausen. Der var ikke meget, der hang sammen for FC Helsingør og derfor var der ikke rigtig nogle chancer i 1. halvleg.

Fra 2. halvlegs start forsøger FC Helsingør sig med en tre-dobbelt udskiftning. Ud går Jacob Schoop, Kristoffer Munksgaard og Oliver Drost. Ind kommer i stedet Daniel Norouzi, Alexander Lyng og Carl Lange. Der skulle ske noget i 2. halvleg, men lige lidt hjalp det. I den sidste del af kampen kommer FC Helsingør til et par chancer, skabt på individuelle præstationer. Tonni Adamsen kommer til et par fine chancer, men målene udebliver. Kampen ender derfor med en 2-0 sejr til Hvidovre.. DIVISION, OPRYKNINGSSPIL

FC Helsingørs sidste kamp i oprykningsspillet er på søndag den 29. maj kl. 13.30, hvor Nykøbing FC kommer på besøg.