Skip to main content

I dag var FC Helsingør en tur i Lyngby, for at møde Lyngby BK i et vaskeægte topopgør. Lyngby havde sat alle sejl ind på at slå tilskuerrekorden og det lykkedes, da 5.259 tilskuere havde fundet vejen til Lyngby Stadion. Der blev gået til den fra start af og der var god fight fra begge holds side.

FC Helsingør kom dog bedst fra start og var mest boldbesiddende. Men det blev ikke til mange chancer trods masser af boldbesiddelse. Lyngby var hele tiden farlige i deres omstillingsspil og efter 19 minutters spil kan Adam Sørensen stikke afsted i venstre side og sende et hårdt indlæg langs jorden og ind i feltet. Bolden rammer Nicklas Mouritzen og går i mål og Lyngby er foran 1-0.

FC Helsingør fortsætter spilovertaget og efter 25 minutters spil, kommer Elijah Just i fart og stikker bolden dybt til Tonni Adamsen, men sparket rammer lige på målmanden. Lyngby kommer også til et par chancer bl.a. ved Emil Nielsen. Mere sker der ikke i 1. halvleg og vi går til pause med en 1-0 føring til Lyngby BK.

FC Helsingør kommer også bedst ud til 2. halvleg og efter en times spil, modtager Tonni Adamsen bolden nede ved Lyngbys baglinje i højre side. Han tager et par træk tilbage i banen og spiller bandespil med Elijah Just, for at modtage bolden på kanten af feltet. Med en behersket inderside, sender han bolden i mål tæt op af stolpen og 1-1 på måltavlen.

Efter udligningen går FC Helsingør benhårdt efter sejren og i det 65. minut, bliver et indlæg slået af Philip Rejnholdt og ind til en helt fri Tonni Adamsen, som header bolden snert forbi Lyngby målet. Minuttet efter modtager Frederik Juul bolden på midten af Lyngby banehalvdel. Han tager et træk og sender et flot skud afsted mod modsatte hjørne. Lyngby målmanden disker dog op med en god redning og får vippet bolden over mål til hjørne. Kampen foregår i et hæsblæsende tempo og det var en underholdende kamp. I de sidste 10 minutter er det dog som om kræfterne er brugt op hos FC Helsingør.

Lyngby BK overtager spillet og lægger et tryk på FC Helsingør. I kampens døende minutter og langt inde i overtiden, modtager Emil Nielsen bolden i feltet og han sparker hårdt og fladt bolden over i modsatte hjørne. Der sker ikke mere i de sidste overtidsminutter og kampen ender 2-1 til Lyngby BK.

FC Helsingør spiller næste kamp i NordicBet Ligaen på fredag den 6. maj kl. 19.00, hvor FC Fredericia kommer på besøg på Helsingør Stadion.