Skip to main content

Emil er en fantastisk succeshistorie set med FC Helsingør briller.
Han er opflasket og har fået sin fodboldopdragelse i vores moderklub Snekkersten IF og har gennem benhårdt arbejde og hans kvaliteter på banen nu fået muligheden for at tage det næste store skridt i hans karriere. Hvilket altså indebærer sin første professionelle kontrakt med FC Helsingør.

Emil er en farlig angriber med målnæse og grundet hans gode overblik på banen og blik for spillet, har han også masser af assists på CV’et.

Til dagligt går han på idrætslinjen i Helsingør og drengedrømmen har derfor altid været at blive professionel fodboldspiller.
I første omgang bliver Emil en del af FC Helsingørs akademi, hvor han kommer til at spille for U15 og U17, selvfølgelig med henblik på at udvikle sig endnu mere og forhåbentlig være klar når kaldet til førsteholdstruppen indfinder sig.
Det er ikke hver dag FC Helsingør skriver kontrakt med så ung en spiller, men når kvaliteterne, viljen og ydmygheden er at finde, så slår vi også til.

Dette passer samtidig perfekt ind i FC Helsingørs vision om at finde og udvikle spillere gennem vores moderklubber og gennem stærkt samarbejde se dem vokse med opgaven og forhåbentlig en dag løbe på banen sammen med førsteholdstruppen.

Akademidirektør Kenneth Rasmussen er af samme overbevisning.

“Emil har et stort potentiale og en god spilforståelse blandet med et højt teknisk niveau. Hvis han bliver ved med at arbejde hårdt og være ydmyg, kan han tage samme rejse som vi har set med Alexander Lyng. Men med et stort talent medfølger også et stort ansvar og det er nu op til Emil selv og klubben at tage det til det næste niveau. Det er en del af klubbens samlede strategi at hjælpe de unge talenter og så kan det ikke skrives bedre når Emil kommer fra en moderklub og samtidig går på idrætslinjen, og altså nu bliver en del af FC Helsingør”

Der kunne heller ikke lægges skjul på begejstringen for hovedpersonen selv.

“Det er stort at jeg nu skriver min første professionelle kontrakt og jeg er meget glad.
Jeg glæder mig til at møde en masse nye mennesker og vise hvad jeg kan på banen. Jeg har et godt spark og er god til at drible i de små rum og så har jeg et godt overblik på banen.”

Vi glæder os til følge Emils udvikling og byder ham varmt velkommen!