Skip to main content

FC Helsingør har netop skrevet en to-årig kontrakt med 17-årige Donart Bedjeti.

Donart er fløjet igennem rækkerne, siden han for under et år siden blev tilknyttet FC Helsingørs ungdomsakademi. Han er født i Nordmakedonien, men kom til Danmark for blot tre år siden og efter to år i FA2000 fandt han altså vej til Helsingør.

Flotte præstationer på U17-holdet betød, at han hurtigt røg videre til U19-holdet, hvor han nu har sin daglige gang. Også her har han præsteret og vist sine kvaliteter som en upåvirket angriber, der ikke er bange for at træde i karakter, når det gælder.
Dette har medført, at han allerede nu har været inde omkring førsteholdet, og han fik tilmed 10 minutters spilletid i pokalsejren over BK Skjold tidligere på sæsonen.

Donart går til dagligt i skole i Ballerup, så det kræver sine ofre at jagte drømmen, når træningsbanen ligger i Helsingør. Heldigvis er det også en målrettet ung mand, som nu har underskrevet sin første kontrakt.

“Jeg er utroligt stolt, og det er en drøm, jeg længe har haft. Det har krævet meget hårdt arbejde, men med hårdt arbejde kan man også komme langt. Dette var første skridt, og nu ser jeg frem til at udvikle mig endnu mere og få min debut i ligaen for førsteholdet.”

Adspurgt om sine egne kvaliteter på banen er der heller ingen tvivl om, hvor prioriteterne ligger.

“Jeg er en ægte angriber! Jeg er hurtig, stærk på bolden og så har jeg selvfølgelig næse for mål. Jeg tror også mine holdkammerater vil beskrive mig som en, der også kan lave sjov på træningsbanen – men forventer selvfølgelig også, at jeg laver mål.”

Vi glæder os til at følge Donarts udvikling og håber snart at se ham løbe på banen til sin debut i NordicBet Ligaen.