Skip to main content

Kimbia Bila Shaka!
Oversat til dansk betyder dette “Løb uden frygt”

Et fantastisk projekt, sat i søen af Laura Bjørn Dahl, som til dagligt arbejder på skolen Creative Education Foundation (CEF Zanzibar)

Kimbia Bila Shaka er et årligt løb for mænd, kvinder, drenge og ikke mindst piger på Zanzibar.
Løbet har til formål at nedbryde kulturelle barriere og opbygge et fællesskab, hvor kvinder og piger er ligestillede og ingen er udenfor fællesskabet. Dette er et frirum, hvor alle kan få lov til at udfylde deres fulde menneskelige potientiale.

Midlerne på Zanzibar er få og vi er derfor utroligt stolte over at kunne hjælpe med diverse fornødenheder, når vi har muligheden for det. Flere af eleverne fra CEF Zanzibar tager ofte del i en løbeklub, hvor de træner op til det store løb. Her bliver vores træningstøj fra tidligere sæsoner flittigt brugt og derfor vil vi gerne fortælle den gode historie, bakke op om projektet og måske endda inspirere andre til at gøre det samme.

Det gør en kæmpe forskel!
Det giver en helt speciel følelse at se tøjet fra vores tidligere og nuværende stjerner sidde og gøre gavn på nye kommende stjerner.

FC Helsingør har netop taget vores nye bæredygtige træningstøj fra Craft i brug og nu har vi derfor igen en anledning til at sende en omgang tøj afsted til Zanzibar.

Kunne du tænke dig at læse mere om skolen, projektet eller måske selv tage del i det fantastiske arbejde, som foregår på Zanzibar, kan du læse mere via følgende links.