Skip to main content

Ludvig Carlius er ny mand i FC Helsingør.

Midtbanespilleren har sidst været på kontrakt i Mjällby AIF, som netop er sluttet på 10. pladsen i Allsvenskan – den bedste svenske række.
Grundet fodboldstrukturen i Sverige har han dog haft mulighed for at spille for Ängelholms FF i den tredje bedste række, hvor han har spillet størstedelen af sine kampe det seneste år.

Nu er han ny mand på holdkortet i Helsingør, og han glæder sig til nye udfordringer i Danmark.

Dog er det ikke alt, der er nyt for den 22-årige svensker. Han har i sin tid som ungdomsspiller i Helsingborgs IF spillet sammen med Mathias Christensen og haft nuværende cheftræner i Helsingør, Alvaro Santos, som ungdomstræner. Derfor ser han også frem til at komme i gang og møde sine nye holdkammerater.

“Jeg har tidligere spillet under Alvaro, så jeg ser meget frem til at gøre det igen. Jeg glæder mig bare til at komme i gang igen og lære spillestilen i Danmark bedre at kende. Jeg har mødt en del danske hold, da jeg var yngre, men ikke på seniorniveau, så det bliver spændende at se forskellen. Det er min første tur udenlands, så jeg er meget spændt!”

Det næste halvandet år skal han altså kæmpe om pladserne på midtbanen mod erfarne herrer som Ferhan Hasani, Jacob Schoop og selvfølgelig også førnævnte Mathias Christensen.

“Jeg er en alsidig spiller, men spiller mest som 8’er eller 10’er. Jeg er god til at drive bolden og har også et godt spark, når jeg rammer feltet.
Nu handler det mest om at lære mine nye holdkammerater bedre at kende på banen, hvor jeg bare skal ud og vise mine styrker og kvaliteter frem, så vi kan få nogle sejre, når sæsonen igen starter op.”

Kontrakten løber frem til 30/6-2025.