Skip to main content

6. runde af NordicBet Ligaen løb her til aften af stablen og FC Helsingør tog hjemme imod konkurrenterne fra Fremad Amager. FC Helsingør skulle her fortsætte de gode aktioner som vi var vidne til på Sydbank Park for blot 3 dage siden, da vi sejrede 4-0 mod SønderjyskE.

FC Helsingør kom bedst fra start og brød igennem flere gange i højre side med gode kombinationer fra Alexander Lyng og Mikkel Knudsen, dog uden at det blev rigtig farligt.

Fremad Amager bed efterfølgende fra sig med to gode skud fra Christoffer Boateng, men begge forsøg var uden for målrammen.

26 minutter skulle der spilles før FC Helsingør for alvor brød igennem. Denne gang var det Oliver Drost, der fandt Liam Jordan inde i feltet, som køligt satte en behersket inderside på.

Blot 4 minutter efter er det Nicklas Mouritsen, der kommer fri på venstresiden og lægger en blød bold ind i panden på selv samme Liam Jordan, der gør det til 2-0. Kort før pause havde han muligheden for at fuldende et ægte hattrick efter flot kombinationsspil mellem Alexander Lyng og Oliver Drost, hvor bolden til sidst havner foran en fri Liam Jordan. Desværre sidder afslutningen lige i handskerne på Fremad Amagers målmand.

Stillingen ved pausen er derfor 2-0

Fra anden halvlegs start var de to hold mere jævnbyrdige, men det holdt ikke længe. Efter 52 minutters spil sender Callum McCowatt et fremragende indlæg lige ind i venstrefoden på Alexander Lyng, som for anden kamp i streg kommer på måltavlen og gør det til 3-0

Fremad Amager havde derfra ikke de store chancer udover en godt gennembrud i højre side med et farligt indlæg, som Mikkel Knudsen dog får clearet på stregen.

Efter 65 minutter foretager FC Helsingør en dobbeltindskiftning hvor Oliver Drost og Callum McCowatt går ud til fordel for henholdsvis Oliver Kjærgaard og Oliver Klitten.

Dette skulle vise sig at være et smart træk for træner Morten Eskesen. Fordi de skulle blot bruge 10 minutter på banen inden Oliver Klitten fra baglinjen kunne sende en god bold ind til Oliver Kjærsgaard, som sikkert satte den i nettet til slutresultatet 4-0.

Næste kamp er 2. Runde af Pokalen, som også spilles på Helsingør Stadion. Det foregår onsdag D. 24/8 Kl 18:00.