Skip to main content

Nu hvor vi har spillet den sidste kamp, vil jeg gerne dele mine tanker med jer. Jeg ved, at sæsonen ikke sluttede, som vi alle havde håbet på, men overordnet set, har vi haft en fremragende sæson.

Vi har slået rekord med flere sejre end nederlag; vi endte med en placering som nummer fire i top seks. Vores gruppe af spillere og stab er stadig positive og har haft muligheden for at vokse i løbet af de sidste tre år. Fodbold er et spil med op- og nedture. Testen af ethvert hold og gruppe er, hvordan du lærer af de udfordringer, der møder os på vejen. Jeg ved, at dette hold kan tage nederlagene fra den sidste halvdel af sæsonen og vende dem til sejre i den kommende sæson. Modgang i livet og i fodbold, styrker dig endnu mere til den næste udfordring.

I denne uge tager holdet på en tiltrængt sommerferiepause. De vil tage sig tid til at genoplade og vende tilbage i midten af juni for at starte op på træning med friske ben til den nye sæson.

Der er sket ændringer i klubbens stab. Vi vil også se spillere komme ind og ud i den kommende sæson. Udskiftning og forandring er en del af fodbold. Næste sæson vil vi være friske og klar til at kæmpe igen!

Tak til alle for en fantastisk sæson. Din støtte er det, der er med til, at holde denne klub i gang.

I ønskes alle en god sommer og vi ses igen til den næste sæson 2022-2023.

Jim Kirks