Skip to main content

Alexander Lyng var igen vigtig i sejren over Fremad Amager. Han formåede også at komme på tavlen for anden kamp i streg og er nu noteret for 3 scoringer de sidste to kampe. Her er hvad han mente om holdets præstation umiddelbart efter kampen. 

“Vi spiller en rigtig god kamp. Vi har styr på dem gennem hele kampen og spiller godt rundt om dem. Vi presser dem rigtig godt, hvilket gør at vi erobre nogle bolde oppe på deres halvdel, som gør at vi kan komme i nogle farlige situationer og holde bolden højt oppe på banen. Og så er vi kyniske ligesom i sidste kamp hvor vi får lavet en masse mål, som også gør at vi får en sikker sejr i dag.

Da Alexander Lyngs bliver spurgt ind til hans egen indflydelse og medvirken til de to sejre, sætter han fokus på holdet og samarbejdet. 

“Holdet spiller godt og så spiller jeg også godt. Vi er sammen om det og jeg er bare glad for at kunne hjælpe holdet med at score”

Afslutningsvis rettes fokus allerede mod næste opgør, som også afvikles på Helsingør Stadion mod rivalerne fra Lyngby BK, og hvad drengene kan tage med fra de to sidste storsejre. 

“Vi skal bare forsætte det vi har gang i og så er jeg sikker på at vi også godt kan vinde over dem. Når vi spiller op til vores topniveau er vi et af de bedste hold i 1. Divisionen.”

Kampen mod Lyngby vil blive spillet D. 24/8 Kl: 18:00.