Skip to main content

I dag tog nedrykkerne fra Superligaen, Vejle Boldklub turen fra Jylland til Helsingør for at sparke sæsonens første kamp i gang. Der skulle kun gå 15 minutter før Vejle fik løftet  bolden op til Richard Sukuka-Pasu, som kunne tæmme bolden og sparke den over den nye FCH mand i målet, Stan van Bladeren. 0-1 til Vejle Boldklub. 

10 minutter senere, formår Vejle at opsnappe en aflevering i FCH forsvaret, som Kristian Kirkegaard får udnyttet og lagt bolden i målet. 0-2 til Vejle. 14 minutter inde i 2. halvleg, opsnapper Vejle bolden igen på FCHs banehalvdel, hvor de herefter ligger en bold i dybden til Dimitrios Emmanouilidis, som sparker den op i venstre målhjørne. 0-3 til Vejle.

7 minutter senere straffer Vejle igen FCH holdet, ved at sende bolden i dybden til Kristian Kirkegaard, som sparker bolden i målet. 0-4 til Vejle Boldklub.

Mareridtet fortsætter for FC Helsingør, da de begår et straffe 3 minutter efter deres fjerde mål. Det er Richard Sukuka-Pasu som trådte op til at sparke og lagde bolden i målet. 0-5 til Vejle. 6 minutter før slutfløjtet modtager Oliver Amby bolden ude foran FCH målfeltet, som afslutter Vejles målfest ved at sparke bolden i mål. Kampen slutter 0-6 til Vejle Boldklub.

Næste kamp for FC Helsingør er på udebane mod Hobro IK fredag d. 29 juli kl. 18:30.