Skip to main content

FC Helsingør har skrevet kontrakt med offensivspilleren Tonni Adamsen, der senest har spillet i BK Frem.

26årige Tonni Adamsen har fået en etårig kontrakt, og tiltræder med det samme, efter at hans kontrakt med Frem udløb ved årsskiftet.


Tonni Adamsen glæder sig over den nye udfordring:
– Det er dejligt. Timingen var rigtig nu, hvor min kontrakt med Frem er udløbet, og jeg kunne komme op og træne med i et stykke tid.

-Hvis jeg skal beskrive mig selv, er jeg en god teknisk offensivspiller, hårdtarbejdende, og med et godt overblik, der godt kan lide at spille hurtig fodbold.

– Det har været udfordrende at komme herop, hvor hastigheden lige er et trin over hvad jeg har været vant til, men jeg føler mig klar til det. Jeg føler stadig, at jeg har masser jeg kan lære, og det bliver super spændende at lægge på, og arbejde på at komme op på næste niveau.

– Jeg var med til at spille mod FCH sidste år (i 2. Division, red.), og det var tydeligt, at det var et rigtig godt fodboldhold. Jeg har trænet med heroppe en uges tid nu, og jeg har også været imponeret over tonen i omklædningsrummet. Hele truppen har taget rigtig godt imod mig, og alle har været meget hjælpsomme, til trods for at vi er lidt udfordrede med alle mulige Coronarestriktioner lige nu. Nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at komme i gang på banen også.

Sportslig ansvarlig Brian Gellert glæder sig over at FCH har fået Adamsens underskrift.
– Tonni er endnu en spiller, som vi har haft på vores liste et stykke tid, og som især vores trænerteam har haft et stort ønske om at tilknytte. Han er en type spiller som vi før har haft held med at hente ind: En spiller der har bevist sig på lavere niveau, og nu skal tage sit spil til næste trin og bevise, at han kan udvikle sig yderligere. Det er vi helt overbeviste om at Tonni kan her.

Han er en spiller der kombinerer hårdt arbejde med rigtig gode evner i afslutningerne, og som har en hulens masse x-faktor i sit spil. Vi glæder os meget til at se ham i FCH-trøjen.

Tonni Adamsen kommer til at spille i trøje nummer 30.