Skip to main content

FC Helsingør har hentet den 29-årige Frederik Helstrup til klubben fra Almere City FC, der ligger i den næstbedste hollandske række. Helstrup skifter med øjeblikkelig virkning.

Cheftræner Morten Eskesen glæder sig over tilgangen og siger:

” Vi har ledt efter en rutineret midterforsvarer efter at vores anfører Nikolaj Hansen stoppede her i sommers. Det har vi nu fundet i Frederik Helstrup. Frederik har været i udlandet i 8 år og kommer med en stor erfaring som kan hjælpe os i den nye sæson.
Frederiks tilgang gør at vi nu ikke er så sårbare på stopperpositionen mere ved skader, og vi får en god sund konkurrence på den plads, som vi har på de øvrige positioner”.

Frederik Helstrup har i sine ungdomsår spillet i Lyngby BK og har spillet superligakampe for AC Horsens. Siden 2015 har Frederik Helstrup været i udlandet, hvor han har spillet for vores svenske naboer Helsingborg IF fra 2015-2017. Herefter var han en tur i Polen, hvor han i 3 sæsoner spillede for Arka Gdynia i den bedste polske række. I sommeren 2020 skiftede Helstrup til Almere City FC i Hollands næstbedste række, inden han altså nu skifter til FC Helsingør.

Om skiftet til FC Helsingør siger Frederik Helstrup:
”Det er den helt rigtige beslutning for mig, at skrive under på en kontrakt med FC Helsingør. Jeg er glad for at være her og slutte mig til holdet til min første træningskamp iført den lyseblå og hvide trøje og jeg kan slet ikke vente til at starte sæsonen op”.

Frederik Helstrup har skrevet under på en 2-årig kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

Velkommen til Frederik.